Back to top

Ny formand i AB Ryparken per 1. oktober 2014

Kære andelshaver og beboer i AB Ryparken,

Jeg fraflytter andelsboligforeningen og stopper derfor som bestyrelsesformand per 1. oktober 2014. Svend Kristensen, der er næstformand, overtager jf. foreningens vedtægter posten efter mig frem til næste generalforsamling ultimo januar måned 2015. Bestyrelsesmedlem Merethe Plum bliver ny næstformand.

Det er lidt vemodigt at flytte fra foreningen, fordi jeg altid har været så glad for at bo her siden jeg flyttede ind i januar 1995. Men jeg har nu fået mulighed for at realisere en gammel drøm om hus og have – og flytter til Rungsted lidt nord for København.

Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2001 og blev formand allerede i 2003 – og har siddet som formand frem til i dag. Det har været nogle spændende år med stor aktivitet i foreningen. Jeg er dog glad for at kunne overlade en langt bedre forening end den jeg blev formand for tilbage i 2003. Vi er i dag en veldreven forening med en meget sund økonomi og velholdte ejendomme og haveanlæg.

Som sagt overtager Svend Kristensen posten efter mig. Svend kender foreningen utrolig godt efter at have været ansvarlig for køb og salg i flere år. Jeg er helt tryg ved, at Svend nu overtager. Posten som formand kan til tider være meget krævende - så der er behov for stor opbakning til Svend.

Jeg vil gerne takke alle beboere, ansatte og samarbejdspartnere for et godt samarbejde gennem alle år. Jeg ønsker jer og foreningen alt det bedste.

Bedste hilsner

Jacob Præst