Back to top

Spørgeskema fra Nabo i Ryparken 2014

Beboergruppen "Nabo i Ryparken" har delt et spørgeskema rundt til alle beboere vedr. fællesarrangementer i Ryparken - delt ud fredag den 3. januar

Vi i "Nabo i Ryparken" har gennem de seneste tre år har stået for diverse fælles beboerarrangementer: loppemarkeder, sommerfest og fællesspisning. Vi tror på, at godt naboskab er en af forudsætningerne for trivsel og tryghed, der hvor man bor, og vi synes det er vigtigt, at der foregår noget for dem, der har lyst til fælles arrangementer.

Denne spørgeundersøgelse skal give os et indblik i, hvad I andre har af ønsker til aktiviteter og arrangementer. Vi vil også gerne vide, om nogle af jer har lyst til at være med til at planlægge og arrangere en eller flere aktiviteter – og HUSK! Du bestemmer helt selv, hvor meget tid og energi du vil bruge.

Vi har udarbejdet vedlagte spørgeskema, hvor vi beder dig krydse af og kommentere, så vi har konkret materiale at arbejde videre med. På spørgeskemaet er der mulighed for, at op til tre beboere i boligen kan svare.

Man kan være helt anonym, når der svares, men hvis du vil deltage i lodtrækningen om 2 x gavekort på 250 kr. til butik efter eget valg, så beder vi dig skrive navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Besvarelsen skal afleveres senest onsdag den 23. januar 2014. Den kan afleveres gennem brevsprækken på Ejendomskontoret, Lyngbyvej 128 st. Svar kan også mailes til ellentogeskov@hotmail.com Du er også meget velkommen til at ringe til Ellen Togeskov, Ryparken 18 st. th på telefon: 61 75 45 40.

Tusind tak fordi du ville bruge tid på at svare på vores undersøgelse.

 

Mange venlige nabohilsner fra

Annette Springborg, Camilla Dreyer og Ellen Togeskov (61 75 45 40)

                                                                        

Find os på Facebook på Nabo i AB Ryparken